Harry blogt


Vervolg Ho Chi Minh
17 februari 2016, 02:06
Filed under: 2016 Vietnam

Ik ga nu niet meer elke dag apart omschrijven.  De dagen vliegen voorbij, heb doodeenvoudig de tijd niet. Na mijn wandeling in HCM heb ik  besloten de vrijdag en zaterdag te vullen met georganiseerde Tour trips. Om mij hier zelfstandig  door het verkeer te begeven zie ik niet zo zitten.  Na een zeer gebrekkige nachtrust mij naar de receptie begeven om daar de eerste Tour in te schrijven.  Ik had geluk, de hele dag Tour  naar d’r Cu Chi tunnels en een boottocht op de Mekong Delta kon ik nog mee.  Binnen 10 minuten zelfs. Geen breakfast, zei ik tegen de dame,  die schuifelde snel met het typische oosterse vrouwen met te strakke jurken loopje weg en scharrelde voor mij wat eetbaars als ontbijt bij elkaar, wat een service.  In de bus met 8 personen deed gids net de naam Ken, zal wel een pseudoniem zijn, uit de doeken wat we gingen doen, twee uur rijden dan in het museum rondwandelen. 

Wordt vervolgd na de motor Tour. 

21 feb. 


1 reactie so far
Plaats een reactie

waar is het vervolg?

Groet yvon

Reactie door yvon van dar gaag
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: